Links

 

ketting

 

Hier onder links naar sites die je een stuk verder kunnen helpen in het ontdekken Wie de levende God in Jezus Christus is.

 

https://ikzoekgod.nl/waaromjezus

Een site waar je kennis kunt maken met de fascinerende persoon van Jezus van Nazareth. Hij had een buitengewoon gezag in de paranormale wereld. Wie was deze man die onze geschiedenis en jaartelling in tweeën deelde?  En....ontdek wat Hij met ons, hier en nu, te maken heeft.

 

http://www.waaromjezusvoorjou.nl

Hetzelfde als hierboven alleen speciaal voor jongeren.

 

http://www.zoektocht.net

Een fraaie en informatieve site over allerlei zaken met betrekking tot het geloof van christenen.

 

http://www.alphacursus.nl/

Een site met informatie over de zogenaamde Alpha-cursus en waar deze eventueel te volgen is. De Alpha-cursus is er voor mensen die interesse hebben in wat meer ins-en-outs van datgene waar christenen nu werkelijk in geloven. Allerlei cruciale onderwerpen komen aan bod. Cursussen worden gegeven in een huiselijke omgeving. Centraal staan de vragen van de cursist.

 

http://www.bijbelcursus.nl/

Een fantastische gelegenheid voor een gedegen kennismaking met de verzameling boeken die we de bijbel noemen. Richtingwijzende antwoorden op wezenlijke vragen met betrekking tot het ontstaan, de vorm en de inhoud van de bijbel.

 

http://www.IkzoekGod.nl

Deze site kan je helpen een persoonlijke ontmoeting met God te hebben.

 

http://www.basicbijbel.nl

Wil je zelf dingen opzoeken of nalezen maar geen Bijbel bij de hand? Hier is elke tekst te vinden. Het leven en de uitspraken van Jezus Christus vind je in het Nieuwe Testament in de boeken Mattheüs, Marcus, Lukas en Johannes.

 

http://www.gebedsgenezing.nl

De Praktijk voor Gebedsgenezing houdt zich onder andere bezig met: Gebed voor mensen met lichamelijke ziekten en/of kwalen,
psychische klachten en andere problemen. Studies en onderwijs over de Goddelijke (genezings) principes. Lezingen en onderwijs over thema's als levensgeluk, gezondheid volgens de 'Jezus-principes', de 2 kanten van het bovennatuurlijke, het ontvangen en toepassen van Goddelijke openbaringen.

 

Gebedsgenezing België

Site over een beweging voor genezing vandaag door Jezus Christus.

 

http://www.leveningod.nl

Een site over kwantumfysica, visualisatie, karma, synchroniciteit, numerologie, BDE, aura's, channeling, levensenergie en nog veel meer, maar vooral over innerlijke vrede met God.

 

http/www.gospelcomics.com/nederlands/index.html

Stripboek over het leven van Jezus Christus.

 

www.jesusfilm.org/watch/jesus.html/english.html

Film over Jezus Christus in alle talen.

 

STELLING: Iemand met een aantoonbare paranormale gave heeft deze gave bij de gratie van een onzichtbaar geestelijk wezen dat deze gave in bruikleen geeft, om zo door die persoon heen anderen aan zich te binden voor eigen doeleinden ...............This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

vraagteken2 

HET PARANORMALE EN DE BIJBEL. KLIK EEN ANTWOORD AAN EN TEST JE KENNIS!

De kern van de boodschap van de bijbel is

  1. Houd de zogenaamde '10 geboden' zo goed mogelijk.
  2. Luister zo goed mogelijk naar je eigen geweten. Doe een ander geen kwaad maar streef er altijd naar zo positief mogelijk in het leven te staan.
  3. Wie je ook bent, keer terug naar je Schepper. Vertrouw volledig op het goede nieuws dat Jezus van Nazareth de Christus is die voor jou aan het kruis stierf en dat Hij uit de dood is opgewekt. Je schuld is vergeven, je bent een volkomen vrij mens!